Om oss

 

Vi har drivit företaget i drygt 10 år.

Vi har framförallt arbetat inom media men även gjort uppdrag för föreningar och organisationer. Idag är många av våra projekt helt digitala. Vi kan hjälpa till med en workshop, förstudie eller gå in i någon tillfällig roll, leda förändringar och projekt. Vi har upparbetade kontakter och samarbetspartners vilket gör att vi kan ta på oss huvudansvaret för även större projekt. Läs mer under Tjänster.

 

 

Lena Sjödell

Jag har arbetat med tidningar/tidskrifter sedan 1987. Känns konstigt att skriva att jag har över 25 års erfarenhet men har man roligt så går tiden som bekant fort. Och roligt och utvecklande har det varit hela tiden. Jag har samlat på mig erfarenheter som marknadschef för stora tidningar (Ny Teknik och Affärsvärlden) och för mindre tidningar (Elektroniktidningen, Medicinsk Ekonomi + Teknik m.fl.). Jag har haft förmånen att få vara med och starta nya tidningar men även utmaningen att med sorg i hjärtat lägga ned tidningar. Då mina tidigare erfarenheter var inom B2B så valde jag att under mina första år som egen företagare främst arbeta med produkter riktade mot konsumentmarknaden. Idag arbetar jag med både och. Idag är dessutom många av uppdragen digitala.

Mina ”kickar” i tillvaron får jag annars vid förhandlingsbordet. Att pressa priserna och få till en bra ”deal” är alltid lika roligt.

Jag har även förmånen med mina nuvarande uppdrag att som egen företagare ändå vara ”en i gänget” vilket fungerar väldigt bra. Jag tycker att det är väldigt spännande att få deltaga i både den strategiska processen som att vara en "doer" och få planerna genomförda.

Konsult CV Lena Sjödell

 

 

Pierre Sjödell

Jag har arbetat med media sedan 1995. Från början med annonsförsäljning och sedan med digital utveckling och förändringsledning. Från 2010 - 2014 var jag vVD och ansvarig för marknadsföring och försäljning på Talentum Media AB.

Det digitala har varit en central del i mina uppdrag hela tiden. Det är en oerhört spännande utveckling som ägt rum för att inte tala om framtiden på detta område.

Mina ”kickar” får jag framför allt vid genomförandet, att lägga fast en strategi/handlingsplan och att sedan leverera och komma i mål. Det gillar jag. Att få "bocka av" är något av en passion för mig.

Konsult CV Pierre Sjödell